Zakelijke oplossing

Management meeting

een inspirerende omgeving is een garantie voor een succesvol resultaat van uw vergadering

DSC03957

In de vergaderruimte van Serena Vista kunnen wij maximaal 10 personen ontvangen. We zorgen voor alle benodigde presentatiemiddelen, zoals een flipover, beamer, papier en tekenbenodigdheden. In overleg met u stellen we een lunch voor en als het weer het toelaat, kunnen we uw vergadering ook in de openlucht organiseren. De serene rust en ruimte van onze locatie zullen uw team de nodige inspiratie en creativiteit bieden, wat zeker zal bijdragen aan een succesvolle vergadering.

Bij Serena Vista streven we ernaar om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen. Onze vergaderfaciliteiten zijn van hoge kwaliteit en ons professionele team staat klaar om u te ondersteunen bij het organiseren van een productieve bijeenkomst. Of het nu gaat om een strategische sessie, een brainstorm of een teambuildingactiviteit, wij zorgen voor de ideale omgeving waarin uw team optimaal kan presteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw vergadering bij Serena Vista te plannen. We kijken ernaar uit om u en uw team te verwelkomen in onze prachtige omgeving en u te helpen bij het realiseren van een succesvolle en inspirerende bijeenkomst.

Uw vergadering verlengen met een extra dag of gewoon afsluiten met een heerlijk cocktail aan het einde van de dag?  
<br><br> 
Dan is het een prima idee om uw verblijf te verlengen met een overnachting. 

In onze luxe suites en studio kunnen in totaal 10 personen overnachten

En vergadering afsluiten
met een overnachting

Uw vergadering verlengen met een extra dag of gewoon afsluiten met een heerlijk cocktail aan het einde van de dag?

Dan is het een prima idee om uw verblijf te verlengen met een overnachting. In onze luxe suites en studio kunnen in totaal 10 personen overnachten

Neem contact op