Over ons

Serena Vista, een toevluchtsoord voor diegenen die op zoek zijn naar innerlijke rust en vrede. Gelegen in een afgelegen en rustige omgeving, biedt Serena Vista luxe accommodatie en een scala aan therapeutische sessies. Persoonlijke coaching, EMDR, regressie, familieopstellingen en creatieve therapie om u te helpen uw innerlijke rust terug te vinden.


Serena Vista beschikt over luxe accommodaties met comfortabele bedden en rustgevende kleuren die zorgen voor een ontspannende sfeer. Onze maaltijden zijn bereid met verse en biologische ingrediënten die bijdragen aan een gezonde levensstijl.


Naast therapeutische sessies en luxe accommodatie bieden we ook activiteiten in de natuur aan, zoals wandelingen op het strand, yoga in de tuin en massages in onze wellness. Onze gasten hebben ook de ruimte voor introspectie, met dagboeken en meditatie-oefeningen om de introspectie te stimuleren.


Bij Serena Vista zijn we toegewijd aan het bieden van persoonlijke aandacht aan elke gast. We zijn altijd beschikbaar om te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. We willen dat u zich thuis voelt en volledig kunt ontspannen tijdens uw verblijf.


Of u nu op zoek bent naar uw indentiteit of gewoon wilt ontspannen en tot rust wilt komen, Serena Vista biedt alles wat u nodig heeft voor een unieke en rustgevende ervaring.