Zakelijke oplossing

Life coach

IMG_3454

Life coach

Een life coach is een professionele begeleider die individuen helpt bij het identificeren en bereiken van hun persoonlijke levensdoelen. Een life coach ondersteunt cliënten bij het ontdekken van hun waarden, het creëren van een heldere visie voor hun leven, het ontwikkelen van effectieve strategieën en het nemen van actie om positieve veranderingen te realiseren. De focus ligt op het vergroten van zelfbewustzijn, het verbeteren van persoonlijke vaardigheden en het bevorderen van persoonlijke groei en welzijn.

Adolescenten en jong volwassen groeien op in een complexe wereld. Vrienden, opleiding, werk en daarnaast de druk van de maatschappij.  Wat wordt er van mij verwacht? Wie ben ik eigenlijk? Waar word ik blij van? Doe ik het wel goed? Zomaar een paar vragen die bij elke adolescent voorbij komen<br><br> Zet je kind op de goede weg. Soms met slechts een paar enkele bezoeken aan een coach help je hem of haar enorm!

Niet alleen voor volwassenen
maar ook voor adolescenten

Adolescenten en jong volwassen groeien op in een complexe wereld. Vrienden, opleiding, werk en daarnaast de druk van de maatschappij. Wat wordt er van mij verwacht? Wie ben ik eigenlijk? Waar word ik blij van? Doe ik het wel goed? Zomaar een paar vragen die bij elke adolescent voorbij komen

Zet je kind op de goede weg. Soms met slechts een paar enkele bezoeken aan een coach help je hem of haar enorm!

Neem contact op