burnout

Getroffen door een ernstige ziekte?

landschap

Vind rust en begeleiding bij Serena Vista.

Plotseling komt het slechte nieuws: de diagnose van een chronische ziekte zoals b.v kanker en mogelijk zelfs met een terminale prognose. Uw wereld stort in en u bevindt zich in een onbekende wereld van medische behandelingen en frequente ziekenhuisbezoeken.

Tegelijkertijd komen er honderden vragen op in uw hoofd. Hoe ga ik hier mee om?
Hoe vertelt u het de kinderen? Hoe gaat het verder met uw partner, uw inkomen, uw werk? U en uw partner staan voor een enorme uitdaging waarvan de uitkomst nog nooit zo donker en onzeker heeft geleken.

De eerste weken zijn letterlijk overweldigend, met de goedbedoelde aandacht van familie en vrienden. Iedereen leeft met u mee en wilt u vooral helpen. Maar de druk op u en uw (nog) niet zieke partner neemt toe.

Als u zelf niet op de rem trapt, worden u en uw partner maximaal belast. Op dit moment is het van cruciaal belang dat u geestelijk zo sterk mogelijk blijft, hoe moeilijk dat ook is. Een gezonde geest leidt tot een sterk lichaam.

Bij Serena Vista kunt u even ontsnappen en in alle rust tot u zelf komen. Neem de tijd om samen met begeleiding een plan uit te werken voor de vele noodzakelijke beslissingen die u moet nemen. Neem de tijd om alles rustig te bespreken en weloverwogen keuzes te maken.

Zelfs als u weer terug bent in uw thuisland, kunt u verbonden blijven met uw therapeut, zodat u op belangrijke momenten kunt terugvallen op een professional die u inmiddels goed kent en begrijpt.

Tijdens uw verblijf bij Serena Vista kunt u op maximale ondersteuning rekenen. U ervaart een oase van rust en privacy. De maaltijden kunnen worden aangepast aan uw dieet. U bepaalt het tempo van de dag en de intensiteit van de gesprekken. Tijdens deze periode staat uw welzijn voorop. Uw therapeut is toegewijd aan u en staat 24/7 voor u klaar.

Onze ondersteuning is volledig op maat gemaakt. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden en tarieven, klik dan hier voor meer informatie.

Bij Serena Vista staan we klaar om u te begeleiden tijdens deze moeilijke periode. U staat er niet alleen voor. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij uw welzijn en herstel.

Een all-inclusive therapie is maatwerk.
<br><br>
In overleg bepalen we de duur van uw verblijf op Serena Vista. Wij bieden u niet alleen professionele  begeleiding aan maar ook alle maaltijden, dranken en faciliteiten zijn inbegrepen in de aanbieding. 
<br><br>
Eventueel kunnen wij u ophalen en wegbrengen naar de luchthaven zodat u volledig ontzorgt bent over uw verblijf en zich volledig kunt richten op de therapie.

All-inclusive
therapie

Een all-inclusive therapie is maatwerk.

In overleg bepalen we de duur van uw verblijf op Serena Vista. Wij bieden u niet alleen professionele begeleiding aan maar ook alle maaltijden, dranken en faciliteiten zijn inbegrepen in de aanbieding.

Eventueel kunnen wij u ophalen en wegbrengen naar de luchthaven zodat u volledig ontzorgt bent over uw verblijf en zich volledig kunt richten op de therapie.

Een persoonlijk voorstel ontvangen?