Short stay

Short stays

Een comfortabele ruime suite, studio of het gehele huis staan tot uw beschikking. Evenals onze verwarmde infinity pool met ruim terras en fraai aangelegde tuin.

Kies een unieke
short-stay ervaring

Een comfortabele ruime suite, studio of het gehele huis staan tot uw beschikking. Evenals onze verwarmde infinity pool met ruim terras en fraai aangelegde tuin.

Meer over overnachtingen

Sandra en Ruud

Er zijn maar weinig plekken waar ik ben geweest waar ik mij zo "thuis" hebt gevoeld als bij Serena Vista. Te veel om op te noemen maar de fantastische suite met de heerlijke boxspring bedden hebben ons echt even tot rust doen komen.

Maud

Wat een heerlijke plek is dit! De rust, de ruimte en de gastvrijheid van Sandra en Ronald. Hier gaan we zeker nog een keer terug komen!

Catherine

Niet alleen de de locatie is werkelijk spectaculiar maar ook genoten van de prachtiche omgeving, fijne, rustige, stranden en het heerlijke eten. Hier gaan we zeker nog een keer terug komen!

Dick

Echt heel bijzonder.. De ontvangst, het fantastische ontbijt en de vele, goede gesprekken met Sandra. Met veel meer rust in mijn hoofd weer opgewekt naar huis. Dank je wel Sandra, je bent een geweldige therapeut!

Danielle

Kan ik hier een abonnement op nemen? ;-) elke maand een een weekje of zo? Nee zonder dollen, echt een plek om even bij te komen. Heerlijk eten, fantastisch gastheerschap, heerlijke massages... Geweldige start Ronald en Sandra. Jullie plekje is een aanwinst voor de omgeving en zeker een reden om terug te komen.

Ontdek de rust nu zelf

Wij hebben 6 suites ter beschikking. Van comfortabele ruime suite, studio of het gehele huis staan tot uw beschikking Evenals ook onze verwarmde infinity pool met ruim terras en een fraai aangelegde tuin.

Controleer beschikbaarheid