E-Book

Gratis Download: Omgaan met trauma en verlies

Ontdek hoe je definitief van je klachten af kan komen in een andere omgeving

<h4 style=Professionele hulp bij Serena Vista in Portugal">

Professionele hulp bij Serena Vista in Portugal

Download Digiboek

Wat is Serena Vista

voorblad
<p>Na het lezen van de hulpgids ben je wellicht geïnteresseerd in een meer persoonlijke aanpak.</p><p><br></p>Bij Serena Vista, in een rustige ambiance, comfortabele omgeving en met begeleiding van professionele therapeuten start je hier met wellicht je nieuwe leven. Door middel van gestructureerde gesprekken, reflectie en afgestemde therapievormen helpen professionele therapeuten obstakels, depressies en angsten  te overwinnen, nieuwe perspectieven te ontdekken en positieve veranderingen in je leven te realiseren.<p><br></p><p>Tijdens je verblijf krijg je voldoende ruimte voor persoonlijke invulling. Geniet je van een ruime suite die van alle gemakken is voorzien en ervaar je de rust en ruimte van de omgeving. Met een eventueel maaltijd programma kan je volledig laten onderdompelen en je volledig richten op je therapie en persoonlijke groei.</p><p>Wil je meer weten over hoe wij jou kunnen bijstaan in een wat mindere periode in je leven? Plan dan vandaag nog een vrijblijvend gesprek in en laat je informeren over wat Serena Vista je kan bieden.</p>

All-inclusive Therapie
Even weg uit je omgeving

Na het lezen van de hulpgids ben je wellicht geïnteresseerd in een meer persoonlijke aanpak.


Bij Serena Vista, in een rustige ambiance, comfortabele omgeving en met begeleiding van professionele therapeuten start je hier met wellicht je nieuwe leven. Door middel van gestructureerde gesprekken, reflectie en afgestemde therapievormen helpen professionele therapeuten obstakels, depressies en angsten  te overwinnen, nieuwe perspectieven te ontdekken en positieve veranderingen in je leven te realiseren.


Tijdens je verblijf krijg je voldoende ruimte voor persoonlijke invulling. Geniet je van een ruime suite die van alle gemakken is voorzien en ervaar je de rust en ruimte van de omgeving. Met een eventueel maaltijd programma kan je volledig laten onderdompelen en je volledig richten op je therapie en persoonlijke groei.

Wil je meer weten over hoe wij jou kunnen bijstaan in een wat mindere periode in je leven? Plan dan vandaag nog een vrijblijvend gesprek in en laat je informeren over wat Serena Vista je kan bieden.

Ontdek meer in het gratis Digiboek

Marc

Ik heb de investering in mijzelf gedaan en daar absoluut geen spijt van gehad. Even weg uit mijn omgeving en een dagelijks programma afgerond met Sandra. Ik ben er nog niet helemaal maar kijk met heel veel vertrouwen weer naar de toekomst.

Bette

Ik zat helemaal in de knoop en zag het echt niet meer zitten. De week met Sandra was eigenlijk nog te kort maar ik ben zo blij dat ik dit heb mogen ervaren. Echt heel bijzonder. Ik heb antwoorden gekregen op vragen waarvan ik niet eens wist dat ik deze voor mijzelf stelde. Dit heeft mij zeker vooruit geholpen en kijk weer met meer vertrouwen naar de toekomst

Daphne

Ongelooflijk, de therapieën waren stuk voor stuk "anders" maar helemaal top. Het verblijf grandioos en de maaltijden ongelooflijk. Ik kwam voor therapie maar ik moet zeggen, de hele ambiance erom heen maakte deze reis wel echt compleet

Gaby

Wat heb ik er tegenop gezien om deze stap voor mij zelf te nemen. Het is niet gemakkelijk om te erkennen dat je er zelf niet uit kan komen. Maar als ik eerder van het bestaan van Sandra had geweten dan had ik deze stap al jaren eerder genomen. Dank je wel lieve Sandra, een ervaring om nooit meer te vergeten.

Wij jij ook weer de regie over je leven?

Download Digiboek en ontdek hoe!