7 daags retreat

7 daags Retreat "Inzicht in Jezelf"

29 mei tm 5 juni 2024

Voor het tweede jaar op rij organiseren Serena Vista en Praktijk Karen van der Velde deze retreat

Een bijzondere reis die antwoord geeft op heel veel levensvragen.
Een reis om nooit te vergeten!

IMG_9686 groot

Wat kun je allemaal verwachten op deze retreat

Voor wie is deze retreat?

Iedereen is welkom, maar ben jij op zoek naar verdieping, loop je steeds tegen de zelfde frustraties aan? Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je gewoon zin om aan jezelf te werken? Dan is deze reis echt iets voor jou!  Lees ook de recensies onder aan deze pagina! of vraag meer informatie aan en klik hier

Wat gaan we doen?

Misschien wel te veel om op te noemen maar we gaan  o.a. aan de slag gaan met bodywork,  familie opstellingen, massages, systemisch werk, communicatie en ademhaling oefeningen. Voor de reis vind er een persoonlijke intake plaats, zodat persoonlijke wensen kenbaar kunnen worden gemaakt en ook vind er na terugkomt een feedback moment plaats

Een heerlijk verblijf

Tijdens je verblijf wordt je maximaal verzorgd. De luxe ruime suites deel je met je mede cursist(en). De suite, inclusief prive terras of balkon is van alle gemakken voorzien en een prima plek om je af en toe ook even op terug te trekken.  In de grote infinitypool sluit je de dag heerlijk af met een frisse duik.

Een fantastische ervaring

De 7 daagse retreat "inzicht in je zelf" belooft wederom een bijzondere reis te worden. Als een "cadeau aan jezelf" ervaren de meeste cursisten deze inspirerende reis.

Meer Informatie over deze retreat vind je op de website van Karen van der Velde

En meer

Naast de retraite is er ook nog ruimte voor extra ontspanning. Plan in een vrijgekomen uurtje een bezoek aan de wellness ruimte. Maak gebruik van onze sauna faciliteiten en plan een ontspannende massage of reiki behandeling (meerprijs). 

Meer informatie over alle wellness faciliteiten vindt u hier.

Het retreat team

Karen Van der Velde (Retreat leider)

Karen Van der Velde (Retreat leider)

Sandra Alferes Dias (Uw gastvrouw @ Serena Vista)

Sandra Alferes Dias (Uw gastvrouw @ Serena Vista)

<p>De kosten van deze retreat bedragen € 1495,00* op basis van</p><p></p><ul><li>7 nachten in een luxe suite  ( gedeeld )</li><li>Alle maaltijden inclusief wijn, bier, water of fris</li><li>Een volledig dagprogramma</li><li>Transfer van en naar de Luchthaven Lissabon</li></ul><p><br></p><p>* Exclusief vliegticket</p><p><br></p><p>Praktisch!</p><p><strong>In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of de afdeling P&O, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de coaching of training vergoeden!</strong></p><p><br></p><p></p>

Boek direct uw
retreat

De kosten van deze retreat bedragen € 1495,00* op basis van

  • 7 nachten in een luxe suite  ( gedeeld )
  • Alle maaltijden inclusief wijn, bier, water of fris
  • Een volledig dagprogramma
  • Transfer van en naar de Luchthaven Lissabon


* Exclusief vliegticket


Praktisch!

In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of de afdeling P&O, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de coaching of training vergoeden!


Meer informatie en inschrijven

Irma

Echt bijzonder, Ik kan weer voelen wat er is i.p.v. beoordelen vanuit mijn hoofd. Ik voel mij zoveel sterker. Ik was bang om het alleen te moeten doen, maar dat hoeft niet. Ik kan altijd om hulp vragen. Ik kan nu voorbij de beren op de weg kijken.

Steff

Tijdens deze reis heb ik mij volledig opengesteld. Maar dat kon ook alleen omdat ik mij vooral heel veilig heb gevoeld en daardoor openstond voor het meedoen, wat het mogelijk maakt om goed naar jezelf en je angsten/belemmerende gedachten te kijken. Dat gun ik iedereen minimaal één keer in zijn leven en liefst zo vroeg mogelijk! Je kon spreken zonder dat er een oordeel kwam. En de groep voegt veel toe. Veel is herkenbaar/invoelbaar.

Ellen

Wat hebben we veel gedaan deze week, maar heel apart vond ik de familieopstellingen. Vooral heel spannend, omdat ik bang was dat ik niet uit mijn hoofd kon komen en het daarmee voor degene om wie het ging zou verprutsen. Dat bleek mee te vallen. Weer een belemmerende gedachte opgeruimd. Elke familieopstelling bleek mij achteraf dichter bij mijn eigen gevoel te hebben gebracht.

Mirjam

De retreat was helemaal top. Geweldige locatie en super eten. Echt een aanrader! Als je meer inzicht wilt in jezelf en je meer wilt ontwikkelen zou ik zeker deelnemen!

IMG_9741
IMG_0080
IMG_9686 groot
IMG_9634 groot
IMG_0061
IMG_9548 groot
IMG_9583 groot
IMG_9744
IMG_9784
IMG_9749
IMG_9765
IMG_9883 groot
IMG_9928 groot
Afbeelding1
WhatsApp Image 2023-07-20 at 09.19.47 (1)
WhatsApp Image 2023-07-20 at 09.19.47 (4)
WhatsApp Image 2023-07-20 at 09.19.47 (6)
WhatsApp Image 2023-07-20 at 09.19.47
WhatsApp Image 2023-07-20 at 09.19.47 (7)

Verleng uw bezoek met een overnachting

Wat is er nog fijner om na uw retreat nog even lekker na te genieten van al het moois wat Serena Vista en Portugal te bieden heeft. Kijk hier naar alle beschikbare datums

Verleng hier uw verblijf