Ronald
Broekhuijzen

Portugal heeft mijn hart veroverd.
De vriendelijke mensen, de diversiteit van het land, de vele culturele bezienswaardigheden
en natuurlijk het heerlijke klimaat.

Daarom voelt Serena Vista als een logische stap voor mijn ondernemende karakter. Op dit moment ben ik ook nog actief in mijn bedrijf in Nederland, waar ik een groothandel heb in audio, verlichting en domotica. Met de oprichting van Serena Vista kan ik mijn
ondernemerstalenten de komende jaren optimaal benutten.

Terwijl Sandra zich bezighoudt met het leiden van de therapeuten en het personeel, zal ik mij voornamelijk richten op inkoop, commercie en marketing. Maar natuurlijk hoop ik u ook te ontmoeten tijdens het aansteken van de barbecue of bij het dekken van de ontbijttafel. Samen met Sandra zetten we ons in om ervoor te zorgen dat u en onze toekomstige gasten zich thuis voelen op het prachtige en rustige Serena Vista! 

Heel graag tot ziens op Serena Vista!

Aangenaam,
Ronald Broekhuijzen

Portugal heeft mijn hart veroverd. De vriendelijke mensen, de diversiteit van het land, de vele culturele bezienswaardigheden en natuurlijk het heerlijke klimaat. Daarom voelt Serena Vista als een logische stap voor mijn ondernemende karakter. Op dit moment ben ik ook nog actief in mijn bedrijf in Nederland, waar ik een groothandel heb in audio, verlichting en domotica. Met de oprichting van Serena Vista kan ik mijn ondernemerstalenten de komende jaren optimaal benutten. Terwijl Sandra zich bezighoudt met het leiden van de therapeuten en het personeel, zal ik mij voornamelijk richten op inkoop, commercie en marketing. Maar natuurlijk hoop ik u ook te ontmoeten tijdens het aansteken van de barbecue of bij het dekken van de ontbijttafel. Samen met Sandra zetten we ons in om ervoor te zorgen dat u en onze toekomstige gasten zich thuis voelen op het prachtige en rustige Serena Vista! Heel graag tot ziens op Serena Vista!

Lees ons manifest